Οδηγίες Ψησίματος
για Χωριάτικες Πίτες
- Βγάλτε την πίτα από την κατάψυξη, αφαιρέστε την συσκευασία και τοποθετήστε σε ταψί.
- Αφήστε να ξεπαγώσει (προαιρετικά) σε θερμοκρασία δωματίου.
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Τοποθετήστε την πίτα στον φούρνο.
- Ψήστε στους 180°C για 20′. Βγαλτε την πίτα από τον φούρνο, χαράξτε επιφανειακά με ένα μαχαίρι στα ήδη χαραγμένα σημεία.
- Βάλτε την πίτα στον φούρνο και συνεχίστε το ψήσιμο για 30′ περίπου, έως ότου ροδοκοκκινίσει.