Οδηγίες Ψησίματος για Χωριάτικες Πίτες
1. Βγάλτε την πίτα από την κατάψυξη, αφαιρέστε την συσκευασία και τοποθετήστε σε ταψί.
2. Αφήστε να ξεπαγώσει (προαιρετικά) σε θερμοκρασία δωματίου.
3. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
4. Τοποθετήστε την πίτα στον φούρνο.
5. Ψήστε στους 180°C για 20′. Βγαλτε την πίτα από τον φούρνο, χαράξτε επιφανειακά με ένα μαχαίρι στα ήδη χαραγμένα σημεία.
6. Βάλτε την πίτα στον φούρνο και συνεχίστε το ψήσιμο για 30′ περίπου, έως ότου ροδοκοκκινίσει.


















































